Tuesday, June 28, 2016

Το τέλειο pantry®






+

Βαλένθια ή bomba ρύζι (Συνταγή: paella κοτόπουλο με αργή ψητή ντομάτα) Ο καθένας παίζει τα αγαπημένα. Πατινάζ πάνω πατινάζ. Rock 'n roll over τζαζ. Φυστίκι M & amp? Κα πάνω από πεδιάδα. Στο τμήμα ρύζι, έχω αγαπημένα, πάρα πολύ. Για σύντομες σιτηρών, μπορώ να επιλέξω Carnaroli πάνω καρναρόλι όταν θέλω να κάνω υπερ-κρεμώδη ριζότο ή ρυζόγαλο. Για μακρούς κόκκους, Καρολίνα χτυπάει ο θείος του Ben κάθε φορά. Όταν πρόκειται για ρύζια μέσο αλέσεως, αυτές που χρησιμοποιούνται για την παέγια, δεν έχω μαγειρεμένα με Βαλένθια ή Bomba ρυζιού αρκετά συχνά για να επιλέξετε ένα από τα αγαπημένα, τόσο φυσικά κρατώ τόσο στην τέλεια ντουλάπι. (Φυσικά, αυτό είναι δικαιολογία μου για το γεγονός ότι μια τέτοια πλήρης ντουλάπι! Αδυναμία να περιορίσετε τα μπαχαρικά μου, καρύκευμα, και ξηρών εμπορευμάτων επιλογές) Αν μπορώ να χρησιμοποιήσω και τα δύο ρύζια για παέγια, πραγματικά υπάρχουν διαφορές μεταξύ των δύο ποικιλιών. Μπόμπα, η πιο σπάνια και δαπανηρή, είναι μια Denominación de Origen γύρο, μεσαίου μικρού κόκκου ρυζιού καλλιεργείται στην περιοχή L'Albufera της Ισπανίας. Είναι δύσκολο να αναπτυχθούν και συγκομιδής, και έχει μια μακρά κύκλου ωρίμανσης, το οποίο εξηγεί το υψηλό κόστος του. Bomba διαφέρει από τα περισσότερα ποικιλιών ρυζιού επειδή διαστέλλεται σε μήκος (περισσότερα ρύζια, όταν απορροφούν υγρό, αναπτύξτε σε πλάτος), και μπορεί να απορροφήσει τρεις φορές τον όγκο του σε υγρό. Όταν ψηθεί, οι κόκκοι παραμένουν ξεχωριστές και δεν κολλάνε μεταξύ τους. Μπόμπα είναι η βραβευθείσα από τους σεφ στην Ισπανία ρύζι? είναι το καλύτερο από τα καλύτερα. Γιατί λοιπόν να ασχοληθείτε με τη Βαλένθια; Ποιο είναι το καλύτερο ρύζι για το οποίο η συνταγή; Το καλύτερο ερώτημα είναι: ποια είναι η καλύτερη ρύζι για το οποίο μαγειρεύουν; Bomba είναι μια πιο ευέλικτη ρύζι? διότι μπορεί να απορροφήσει πολύ μεγαλύτερη ρευστότητα, είναι δύσκολο να ψήσετε Bomba. Εάν είστε νέοι στο paella, πρόκειται για το ρύζι για εσάς. Βαλένθια, πάντα πιο προσιτή, είναι το ρύζι σας, αν είστε πιο έμπειρος μάγειρας? γίνεται μαλακότερο πιο γρήγορα, πράγμα που σημαίνει ότι θα πρέπει να κρατήσει ένα μάτι σε αυτό και να μετρήσει προσεκτικά το υγρό σας. Τόσο bomba και η Βαλένθια είναι διαθέσιμα στο διαδίκτυο εδώ και εδώ. Χρησιμοποιήστε τους για να κάνουν παέγια με οποιονδήποτε συνδυασμό συστατικών - λαχανικά. θαλασσινά ή κεφτέδες - ή η πιο κρεμώδης πουτίγκα ρυζιού. Paella Κοτόπουλο με αργή ψητή ντομάτα Με βάση τη μέθοδο που περιγράφεται στο Casas Πηνελόπη »παέγια. η οποία αναπτύσσει ένα όμορφο soccarat - ένα λεπτό στρώμα του ρυζιού στο κάτω μέρος του ταψιού που γίνεται καφέ και κακότροπος και θεωρείται το καλύτερο μέρος της paella. Είναι ξύνεται μετά την παέγια σερβίρεται, και από κοινού με όλους στο τραπέζι. Εξυπηρετεί 6-8. Συστατικά 2 φλιτζάνια ζωμό κοτόπουλου, σπιτικά ή χαμηλή περιεκτικότητα σε νάτριο σε κονσέρβα 1/4 κουταλάκι του γλυκού τριμμένη νήμα σαφράν £ 3 μηρούς κοτόπουλου, με κόκαλα, δέρμα Έχω κουτί κατεψυγμένα καρδιές αγκινάρας (ήδη στα τέσσερα) 8 αργή καβουρδισμένα μισά ντομάτα, χοντροκομμένα 2 κουταλιές της σούπας μαϊντανό ψιλοκομμένο επίπεδη φύλλο 1 κουταλάκι του γλυκού πάπρικα Ισπανικά (ήπια ή ζεστό, για να γευτείτε) 3 φλιτζάνια bomba ή Βαλένθια ρύζι, ή καρναρόλι Αλάτι και μαύρο πιπέρι Οδηγίες Ζεσταίνουμε το νερό ζωμό, το αλάτι, το σαφράν, και 4 φλιτζάνια σε ένα καλυμμένο κατσαρόλα σε μέτρια προς χαμηλή φωτιά για 20 λεπτά, στη συνέχεια, κρατήστε το ζωμό ζεστό πάνω από το χαμηλότερο θερμότητας. Πασπαλίζουμε τα κομμάτια του κοτόπουλου σε όλη την με αλάτι. Προθερμάνετε το φούρνο στους 400 ° F για το φυσικό αέριο, 450 ° F για τα ηλεκτρικά. Ζεσταίνουμε το λάδι σε αρκετά δυνατή φωτιά σε ένα τηγάνι paella μέτρηση 17-18 ίντσες στο πλατύτερο σημείο του (ή σε μια ρηχή κατσαρόλα με παρόμοιο μέγεθος), πάνω από 2 καυστήρες εάν είναι απαραίτητο. Σοτάρετε το κοτόπουλο σε δυνατή φωτιά μέχρι να ροδίσει (δεν πρέπει να μαγειρεύονται πλήρως), περίπου 5 λεπτά, γυρίζοντας μία φορά. (Να είστε προσεκτικοί - αυτό θα splatter.) Προσθέστε την πράσινη πιπεριά, κρεμμύδι και το σκόρδο και μαγειρεύουμε μέχρι να μαλακώσουν ελαφρώς, διατηρώντας την υψηλή θερμότητα. Ανακατέψτε σε αγκινάρες και τις ντομάτες και μαγειρεύουμε σε υψηλά για περίπου 3 λεπτά. Προσθέστε το μαϊντανό, τηγανίστε για 1 λεπτό, στη συνέχεια, ανακατέψτε στην πάπρικα. Ανακατεύετε το ρύζι και το παλτό καλά με το μείγμα τηγάνι. Ρίχνουμε το ζεστό ζωμό και αφήνουμε να πάρει βράση. Γεύση για το αλάτι και το πιπέρι και συνεχίζουμε να βράζουμε περίπου 5 λεπτά, ανακατεύοντας και περιστρέφοντας το τηγάνι περιστασιακά, έως ότου το ρύζι είναι πλέον soupy αλλά αρκετά υγρό παραμένει να συνεχίσετε το μαγείρεμα το ρύζι, περίπου 5 λεπτά. Μεταφορά ταψί στο φούρνο. Cook, ακάλυπτο, μέχρι το ρύζι είναι σχεδόν al dente 10-13 λεπτά σε ένα φούρνο αερίου, 15-20 λεπτά σε ηλεκτρικό. Αφαιρέστε σε ένα ζεστό μέρος, καλύψτε με αλουμινόχαρτο και αφήστε το να καθίσει 5-10 λεπτά, μέχρι να μαγειρευτεί το ρύζι για να δοκιμάσετε. Επιστρέψτε την παέγια στη μαγειρική εστία σε δυνατή φωτιά και μαγειρεύουμε χωρίς ανάδευση, μέχρι να soccarat (κρούστα) των εντύπων του ρυζιού στο κάτω μέρος του ταψιού (προσέξτε να μην το κάψει). Αυτό θα πάρει 3-4 λεπτά. Φέρτε το τηγάνι στο τραπέζι και σερβίρετε ζεστό. Το Τέλειο Pantry® Βαλένθια ή bomba ρύζι (Συνταγή: μανιτάρια και σπαράγγια παέγια) Το αγαπημένο μου γιορτή των Ευχαριστιών, ποτέ, δημιουργήθηκε και υπηρέτησε τρεις ή τέσσερις Novembers πριν από λίγο στην κουζίνα μου στο Ρόουντ Άιλαντ. Δεν υπήρχε γαλοπούλα. Αντ 'αυτού, φάγαμε μπακαλιάρο. Και τις πιπεριές και τις ελιές piquillo και Marcona αμύγδαλα. Ήταν το καλύτερο γεύμα ημέρας των ευχαριστιών, ποτέ. Ισπανός Ευχαριστιών, μια γιορτή της πάνω από μια ντουζίνα τάπας, και ένα όμορφο paella γίνεται με την αληθινή bomba (ή μήπως ήταν Βαλένθια;) ρύζι. Μπόμπα, το πιο σπάνιο και δαπανηρό από τα δύο διάσημα Ισπανικά ρύζια, είναι μια Denominación de Origen γύρο, μεσαίου μικρού κόκκου ρυζιού καλλιεργείται στην περιοχή L'Albufera της Ισπανίας. Είναι δύσκολο να αναπτυχθούν και συγκομιδής, και έχει μια μακρά κύκλου ωρίμανσης, το οποίο εξηγεί το υψηλό κόστος του. Τι κάνει bomba αξίζει το τίμημα; Οι περισσότερες ποικιλίες ρυζιού, όταν απορροφούν υγρό, αναπτύξτε σε πλάτος, αλλά επεκτείνεται κατά μήκος bomba, και μπορεί να απορροφήσει τρεις φορές τον όγκο του σε υγρό. Όταν ψηθεί, οι κόκκοι παραμένουν ξεχωριστές και δεν κολλάνε μεταξύ τους. Επειδή μπορεί να απορροφήσει τόσο πολύ υγρό, είναι δύσκολο να ψήσετε Bomba. Εάν είστε νέοι στο paella, πρόκειται για το ρύζι για εσάς. Βαλένθια, η οποία είναι πιο προσιτή, είναι το ρύζι για να επιλέξετε αν είστε πιο έμπειρος μάγειρας? γίνεται μαλακότερο πιο γρήγορα, πράγμα που σημαίνει ότι θα πρέπει να κρατήσει ένα μάτι σε αυτό και να μετρήσει προσεκτικά το υγρό σας. Σεφ στην Ισπανία θεωρούν Bomba το καλύτερο από τα καλύτερα, αλλά μπορείτε να αντικαταστήσετε Βαλένθια, ή το ιταλικό καρναρόλι μεσαίου κόκκους ή Carnaroli ρύζια. Μην χρησιμοποιείτε μακρύκοκκο ρύζι? δεν μπορεί να απορροφήσει αρκετό υγρό. Φυλάξτε όλα τα λευκά ρύζια στο ντουλάπι σας, σε ένα βάζο με ένα στεγανό καπάκι, για έως και 12 μήνες. Μανιτάρια και σπαράγγια παέγια Εμπνευσμένο από παέγια! Θεαματικά πιάτα με ρύζι της Ισπανίας. Αυτή η συνταγή vegan είναι μια δραματική κεντρικό σε ένα γεύμα χωρίς κρέας. Εξυπηρετεί 6-8. Συστατικά 4 κουταλιές της σούπας μαϊντανό ψιλοκομμένο επίπεδη φύλλο 4-6 σκελίδες σκόρδο, κιμά Πρέζα γλυκιά πάπρικα καπνιστά (PIMENTÓN) 6 φλιτζάνια ζωμό λαχανικών, κατάστημα-αγόρασε ή σπιτικό (εγώ χρησιμοποίησα Swanson Κήπος ζωμό λαχανικών) 8 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο 3/4 lb λεπτή σπαράγγια, κομμένο σε 1 ίντσα κομμάτια 2 μέτρια κρεμμύδια, στα τέσσερα 4 καρδιές αγκινάρας (κονσέρβα ή κατεψυγμένα), τέσσερα 3/4 του φλιτζανιού ξηρό κόκκινο ή λευκό κρασί 1-1 / 2 μανιτάρια lb (ένα μείγμα από λευκό, Cremini, μπολέτους, κλπ), βουρτσισμένο καθαρά, στολισμένα στελέχη, πολύ χοντροκομμένα (ή, εάν είναι μικρό, αριστερά σύνολο) 1 φλιτζάνι κονσερβοποιημένα ψιλοκομμένη ντομάτα (εγώ χρησιμοποιώ Pomi) 3 φλιτζάνια bomba, Βαλένθια ή ρύζι Arborio 12 ταινίες piquillo ή ψητή κόκκινη πιπεριά, για γαρνίρισμα Οδηγίες Σε ένα γουδί ή μικροεπεξεργαστού, πουρέ σε μια πάστα το σαφράν, 1/4 κουταλάκι του γλυκού αλάτι, μαϊντανό, το σκόρδο και πάπρικα. Ζεσταίνουμε το ζωμό σε μια μεγάλη κατσαρόλα πάνω από τη χαμηλότερη θερμότητα. Προθερμάνετε το φούρνο στους 400F για φούρνο αερίου, 450F για τα ηλεκτρικά. Ζεσταίνουμε το λάδι σε ένα τηγάνι paella 17-18 ίντσες, ή σε μια ρηχή κατσαρόλα παρόμοιου μεγέθους, πάνω από 2 καυστήρες εάν είναι απαραίτητο. Σοτάρουμε τα σπαράγγια και τα κρεμμύδια σε μέτρια φωτιά μέχρι να μαλακώσουν, στη συνέχεια, προσθέστε καρδιές αγκινάρας και τα μανιτάρια, και μαγειρεύουμε 1-2 λεπτά ακόμα. Προσθέστε τα μανιτάρια και ντομάτα, και μαγειρεύουμε για 1-2 λεπτά. Ρίχνουμε το κρασί και βράζουμε μακριά το μεγαλύτερο μέρος του υγρού, στη συνέχεια, προσθέστε το ρύζι και το παλτό καλά με το μείγμα τηγάνι. Ρίχνουμε το ζεστό ζωμό και αφήνουμε να πάρει βράση. Προσθέστε το πολτοποιημένο σαφράν-μαϊντανό-σκόρδο πάστα, γεύση για το αλάτι (κατά πάσα πιθανότητα θα χρειαστεί λίγο), και να συνεχίσει να βράσει, ανακατεύοντας και περιστρέφοντας το τηγάνι περιστασιακά, μέχρι το ρύζι δεν είναι πλέον soupy και αρκετό υγρό παραμένει να συνεχίσετε το μαγείρεμα του ρυζιού , περίπου 5 λεπτά. Τακτοποιήστε κόκκινη πιπεριά λωρίδες σαν τις ακτίνες ενός τροχού, πάνω από το ρύζι. Μεταφορά στο φούρνο και να μαγειρέψουν, ακάλυπτα, μέχρι το ρύζι είναι σχεδόν al dente, 10 λεπτών σε ένα φούρνο αερίου, 15 λεπτών στα ηλεκτρικά. Αφαιρέστε σε ένα ζεστό μέρος, καλύψτε με αλουμινόχαρτο και αφήστε το να καθίσει 5-10 λεπτά, μέχρι να μαγειρευτεί το ρύζι για να δοκιμάσετε. Περισσότερες συνταγές σε τέλεια Κελάρι:


kaufenbrandenburg.blogspot.com


No comments:

Post a Comment